ÉRDEKES: A seonyár2008 kulcsszóra kiírt SEO verseny egyik indulója

2008. január 1., kedd

Csak Keresőoptimalizálás

Utálom a keresőoptimalizálásról szóló blogokat és weboldalakat, néhány kivételtől eltekintve! Miért is?

A legtöbb keresőoptimalizálás témájú internetes kiadvány csak a szerző üzleti érdekeit szolgálja, és főleg haladó SEO (Search Engine Optimalization, magyarul keresőoptimalizálás) információkat tartalmaz, emelyek nem alkalmasak a keresőoptimalizálás elsajátítására! Ezért nem kedvelem a SEO-k és programozók által készített keresőoptimalizálásról szóló írásokat!

Ebben a blogban, illetve ezen a blogon keresztül igyekszem egy bárki számára megérthető, ingyenes keresőoptimalizálás tanácsadást nyújtani!

  • Mi az a keresőoptimalizálás? Kattints ide, ha látni akarsz egy nem kezdőknek készült keresőoptimalizálás témájú blogot: KERESŐOPTIMALIZÁLÁS
  • A keresőoptimalizálás (keresőre optimalizálás, keresési (találati) optimalizáció) azoknak az ismereteknek és gyakorlatoknak (és trükkök) az összefoglaló elnevezése, amely optimálissá, azaz leginkább megfelelővé tesz egy weblapot, ill. egy weblapokból álló webhelyet arra, hogy az internet keresők (Google, Yahoo, MSN Live, stb.) találati listájában minél jobb helyezést érjen el. Tehát, hogy jobb helyezést kapjanak egy-egy szóra vagy keresési kifejezésre a nagyobb weboldal látogatottság, és az ebből következő eredmények (megrendelés, vásárlás, hírlevél feliratkozás, stb.) megnövelése érdekében.
  • A kereső-optimalizálás röviden: A weblapok optimális kialakítása a megfelelő (tulajdonságokkal rendelkező) látogatók számának megnővelésére!
Kérdezz bátran! Válaszolok, a keresooptimalizálás témájú kérdéseidre!
Írj ide a megjegyzésekhez! Vagy hívj fel skype-on, ha elérhető vagyok!

Mr. SeoKos

Nincsenek megjegyzések:

***** LINKCSERE - Hasznos Linkcsere Információk