ÉRDEKES: A seonyár2008 kulcsszóra kiírt SEO verseny egyik indulója

2008. január 2., szerda

Kereső Optimalizálás vagy Keresőoptimalizálás Legnagyobb Titkai

Melyik a helyes írásmód (helyesírás mód, helyes írás mód), a kereső optimalizálás vagy a keresőoptimalizálás?

Az érdeklődők, internetet böngészők egy-egy témával kapcsolatban igen sok féle módon kereshetnek. Van, aki úgy írja, hogy keresőoptimalizálás, vagy aki a kereső optimalizálás kifejezést (két szóban) írja. Sőt, van aki azt sem tudja, hogy létezik kereső optimalizálás, mivel neki a sikeres weboldallal kapcsolatban a több látogató, azaz a látogatottságnövelés (vagy látogatottság növelés) jut eszébe!

Az eredményes, sikeres weboldal létrehozása nem abból áll, hogy leírjuk egymás után többször, az adott téma legfontosabb szakkifejezését (
kereső optimalizálás, kereső optimalizálás, kereső optimalizálás). Tehát, nem a keresőoptimalizálás az, amire koncentrálva készítünk el egy weboldalt vagy blogot, hanem arra törekedve, hogy az olvasó számára a lehető legjobb tartalmat, azaz valóban értékes információt (és szolgáltatást) nyújtsunk egy weblapon!

A keresőoptimalizálás (kereső optimalizálás) csak akkor ér valamit, vagy egészen sokat, ha értékes tartalmat adunk a látogatóknak! Az értékes, és ezért népszerű weboldalak szinte magunktól, keresőoptimalizálás nélkül, illetve minimálissal is jó találati helyezést fognak elérni a keresők (google, stb.) listáin a témához kapcsolodó kifejezésekre keresve.

A keresőoptimalizálás titka, nem a keresőoptimalizálás technikájában, hanem az értékes tartalomban rejlik, mivel a valódi értéket képviselő weboldalak "maguktól optimalizálodnak", azaz egyre több rámutató hivatkozás (link) fog a webhely oldalaira mutatni a megfelelő szakkifejezéseket tartalmazva, ami a jó találati helyezés legfontosabb tényezője!


Nincsenek megjegyzések:

***** LINKCSERE - Hasznos Linkcsere Információk